BMX-selectie WK Baku bekend

Papendal, 17 mei - Bondscoach Bas de Bever heeft donderdag de selectie bekend gemaakt van de BMX 'ers die deelnemen aan de Wereldkampioenschappen BMX in Baku, Azerbeidzjan. Deze vinden plaats van 5 tot en 9 juni.

"We reizen met veel vertrouwen af naar het WK, wetende dat Niek Kimmann en Laura Smulders dit seizoen al een hoog niveau halen met overwinningen in de European- en World Cup. Selectiebreed hebben we potentiële kandidaten voor top acht en het podium."

Bondscoach Bas de Bever

Elite Heren:

Niek Kimmann

Twan van Gendt

Dave van der Burg

Kevin van de Groenendaal

Jay Schippers

Joris Harmsen

Elite Dames:

Laura Smulders

Judy Baauw

Merle van Benthem

Ruby Huisman

Merel Smulders

Junior Mannen:

Tino Popma

Ian van Heugten

Bart van Bemmelen

Junior Dames:

Indy Scheepers

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer 085 070 1917 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van én voor de wielersport in Nederland. Het doel van de bond is om geheel sportief wielerminnend Nederland adequaat te ondersteunen. De KNWU telt ruim 36.000 leden per 1 april 2018. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.