KNWU en Kingpolis lanceren unieke fietsverzekering

Papendal, 9 november – De KNWU en Kingpolis presenteren een unieke fietsverzekering. De KNWU fietsverzekering. Een verzekering die inspeelt op de behoefte om ook snelle fietsen (zelfs carbon) goed te verzekeren tegen schade, ook tijdens wedstrijden.

Goed verzekerd in elke discipline

Samen met de KNWU brengt Kingpolis deze uitgebreide fietsverzekering op de markt voor iedereen die van sportief fietsen houdt. Zowel voor de recreatieve fietser als voor de wedstrijdfietser is deze fietsverzekering geschikt. Met deze verzekering wordt ook ontstane schade tijdens wedstrijden vergoed. Leden die actief zijn in één van de disciplines bij de KNWU en hierbij wedstrijden rijden zijn voortaan ook goed verzekerd tegen schade.

"Ik ben blij dat wij samen met Kingpolis de fietsverzekering verder hebben kunnen ontwikkelen en dat er nu een echte complete fietsverzekering is voor zowel de wedstrijdfietser als de sportieve fietser."

Thorwald Veneberg

"We denken met dit product een hele mooie oplossing te hebben voor de groeiende behoefte onder de sportieve fietsers voor een adequate verzekering. Kingpolis is er trots op hierin samen te mogen werken met de KNWU."

Henk Winters, Directeur Kingpolis
Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.