Selectie wereldbeker veldrijden in Namen (België)

Nieuwegein, 12 december – Bondscoach Gerben de Knegt heeft maandag de selectie bekendgemaakt van de renners die deelnemen aan de wereldbekerwedstrijd in Namen (België). Op zondag 18 december komen de volgende veldrijders in actie:

Selectie junior mannen

Thymen Arensman

Bart Hazekamp

Bart Artz

Mees Hendrikx

Ryan Kamp

Kyle Achterberg

*Selectie U23 mannen

Jens Dekker

Maik van der Heijden

Gosse van der Meer

Joris Nieuwenhuis

Sieben Wouters

Roel van der Stegen

Wesley Floren

*Bij de Beloften is er een extra startplek beschikbaar doordat Joris Nieuwenhuis leider is in het Wereldbekerklassement.

Selectie elite vrouwen

Sophie de Boer

Maud Kaptheijns

Thalita de Jong

Lucinda Brand

Manon Bakker

Lindy van Anrooij

Inge van der Heijden

Yara Kastelijn

Selectie elite mannen

Mathieu van der Poel

David van der Poel

Corne van Kessel

Thijs van Amerongen

Stan Godrie

Patrick van Leeuwen

Niels Wubben

 

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.