Selectie wereldbeker veldrijden Fiuggi

Nieuwegein, 9 januari – Bondscoach Gerben de Knegt heeft maandag de selectie bekendgemaakt van de renners die deelnemen aan de wereldbekerwedstrijd in Fiuggi (Italië). Op zondag 15 januari komen de volgende veldrijders in actie:

Selectie Elite Mannen

Corne van Kessel

Lars van der Haar

David van der Poel

Stan Godrie

Thijs van Amerongen

Lars Boom

Patrick van Leeuwen

Selectie Elite Vrouwen

Sophie de Boer

Maud Kaptheijns

Marianne Vos

Manon Bakker

Ceylin del Carmen Alverado

Yara Kastelijn

Inge van der Heijden

Annemarie Worst

Selectie U23 Mannen

Joris Nieuwenhuis

Sieben Wouters

Maik van der Heijden

Gosse van der Meer

Kelvin Bakx

Selectie Junior Mannen

Ryan Kamp

Bart Hazekamp

Mees Hendrikx

Bondscoach Gerben de Knegt over de wereldbeker in Fiuggi:

In overleg is besloten dat Thalita de Jong, Lucinda Brand en Mathieu van der Poel niet afreizen naar Fiuggi. Zij gaan op trainingskamp om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het Wereldkampioenschap in Luxemburg."
Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.