Lars Boom zegt af voor Hoogerheide

Nieuwegein, 20 januari 2017 - Lars Boom heeft zich bij bondscoach Gerben de Knegt afgemeld voor de wereldbekerveldrit van zondag in Hoogerheide. Boom blijft dit weekeinde bij LottoNL-Jumbo op de weg trainen in voorbereiding op het wegseizoen, maar heeft bij bondscoach De Knegt aan gegeven wel nog altijd in aanmerking te willen komen voor een plek in de WK-selectie voor Bieles (Luxemburg). De Knegt heeft Twan van den Brand opgeroepen om Boom te vervangen in Hoogerheide. Van den Brand keert terug van een schouderblessure.

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.