Selectie WK Veldrijden Bieles

Nieuwegein, 23 januari 2017 - Bondscoach Gerben de Knegt heeft zijn selectie bekend gemaakt voor het wereldkampioenschap veldrijden in Bieles (Luxemburg). Daar wordt komend weekeinde om vijf wereldtitels gestreden.

Selectie Elite Mannen:

Mathieu van der Poel

Lars van der Haar

Corne van Kessel

David van der Poel

Stan Godrie

Lars Boom

Selectie Elite Vrouwen:

Sophie de Boer

Maud Kaptheijns

Marianne Vos

Lucinda Brand

Selectie U23 Mannen:

Joris Nieuwenhuis

Sieben Wouters

Maik van der Heijden

Gosse van der Meer

Jens Dekker

Kelvin Bakx

Selectie U23 Vrouwen:

Manon Bakker

Annemarie Worst

Ceylin del Carmen Alverado

Inge van der Heijden

Lindy van Anrooij

Selectie Junior Mannen:

Thymen Arensman

Ryan Kamp

Mees Hendrikx

Bart Hazekamp

Bart Artz

Bondscoach Gerben de Knegt over de WK-selectie: 

We beschikken over een zeer sterke WK-ploeg en gaan met veel verwachtingen naar Luxemburg. Bij de mannen, de vrouwen, de beloften en de beloften-vrouwen kunnen we voor de titel mee doen, bij de junioren voor de medailles."
Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciƫn van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.


berichten