Selectie wereldbeker veldrijden Nommay bekend

Bondscoach Gerben de Knegt heeft maandag de selectie bekend gemaakt van de renners die deelnemen aan de wereldbekerwedstrijd in het Franse Nommay op zondag 21 januari.

"Lucinda Brand laat de wereldbeker in Nommay aan zich voorbij gaan en verkiest er voor om met haar ploeg op trainingskamp te gaan. Thalita de Jong kiest voor trainingstechnische redenen voor een andere aanpak richting de rest van het seizoen. Marianne Vos is zoals bekend niet fit en zal proberen om in Hoogerheide aan de start te staan om zo weer koersritme op te doen richting het WK."

Bondscoach Gerben de Knegt

Selectie Elite mannen

1. Mathieu van der Poel

2. Lars van der Haar

3. Corné van Kessel

4. David van der Poel

5. Stan Godrie

6. Twan van den Brand

Selectie Elite vrouwen

1. Maud Kaptheijns

2. Annemarie Worst

3. Geerte Hoeke

4. Yara Kastelijn

5. Manon Bakker

6. Inge van der Heijden

7. Ceylin del Carmen Alverado

8. Fleur Nagengast Selectie

U23 mannen

1. Joris Nieuwenhuis

2. Jens Dekker

3. Sieben Wouters

4. Maik van der Heijden

5. Kelvin Bakx

6. Thymen Arensman

Selectie junior mannen

1. Ryan Kamp

2. Pim Ronhaar

3. Luke Verburg

4. Bart Artz

5. Mees Hendrikx

6. Noah Vreeswijk

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.