WK Para-cycling selectie Maniago bekend

Papendal, 23 juli - Bondscoach Eelke van der Wal heeft de selectie bekendgemaakt voor de wereldkampioenschappen Para-Cycling in Maniago, Italië. Deze vinden plaats van donderdag 2 augustus tot en met zondag 5 augustus.

286054 visual%20wk%20maniago 999427 large 1532255227

"De wereldbekerwedstrijd deze maand in Emmen was een goede generale voor het WK in Maniago. Met 19 medailles, waarvan 12 met een gouden kleur, verwacht ik dat veel van onze atleten meedoen voor het podium en de winst. Waaronder uittredende kampioenen, Daniel Abraham (cycling) en in de handbike discipline, Tim de Vries, Jetze Plat en Carmen Koedood"

Bondscoach Eelke van der Wal

Cycling:

Caroline Groot

Daniel Abraham

Martin van der Pol

Stijn Boersma

Handbike:

Carmen Koedood

Jennette Jansen

Laura de Vaan

Mark Mekenkamp

Jetze Plat

Geert Schipper

Mitch Valize

Tim de Vries

Johan Reekers

Tandem:

Stephen de Vries en Patrick Bos (piloot)

Tristan Bangma en Cor van Leeuwen (piloot)

Vincent Ter Schure en Timo Fransen (piloot)

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van én voor de wielersport in Nederland. Het doel van de bond is om geheel sportief wielerminnend Nederland adequaat te ondersteunen. De KNWU telt ruim 36.000 leden per 1 april 2019. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.