Duurselectie wereldbekers Cambridge en Hong Kong bekend

Papendal, 15 januari - De nationale duurselectie voor de wereldbekers in Cambridge (Nieuw Zeeland) en Hong Kong (China) is bekend. Van 18 tot en met 20 februari is de wereldbeker in Cambridge en het weekend erop, 25-27 januari, rijdt de duurselectie de wereldbeker in Hong Kong. De sprintselectie start niet in deze twee laatste wereldbekers van het seizoen.

301016 sf180807 10001 1024x681 87e34f large 1547555945

“We rijden de wereldbekers in Cambridge en Hongkong met de duurselectie om punten te scoren voor de WK in Polen. Hierbij is natuurlijk het grotere doel om voldoende punten te behalen op de UCI-ranking voor de Olympische Spelen in Tokyo, zodat we in een vroeg stadium al zeker zijn van plaatsing. In Cambridge starten alleen de mannen. In Hongkong sluiten Amy en Kirsten aan. Voor Amy en Kirsten vormt dit een goede laatste voorbereiding op de WK"

Fulco van Gulik, assistent bondscoach Duur & Sprint.

Wereldbeker Cambridge (NZ)

Roy Eefting - Omnium, Scratch

Roy Pieters - Madison

Yoeri Havik - Madison

Wereldbeker Hong Kong (CN)

Roy Pieters - Omnium, Madison

Yoeri Havik - Madison

Kirsten Wild - Omnium, Madison

Amy Pieters - Madison, Scratch

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.