KNWU verlengt contract met kledingleverancier Bioracer

Papendal, 18 juni - Tijdens de persconferentie van Nederlandse Loterij NK Wegwielrennen in Bennekom is vandaag bekend geworden dat kledingleverancier Bioracer de nationale selecties van de KNWU tot eind 2024 blijft voorzien van kleding. Bioracer is al 23 jaar als supplier verbonden aan de KNWU. Alle selecties rijden in het technisch hoogwaardige materiaal van de fabrikant uit Tessenderlo, België.

“Ik ben blij dat de kwaliteit van kampioenstruien en de kleding voor de nationale selecties voor de komende jaren weer gegarandeerd is. We werken al heel lang samen met Bioracer, juist vanwege die kwaliteit en het gezamenlijke streven om te blijven ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat we met dit partnerschap de beschikking houden over de allersnelste kleding voor de komende jaren. Onze wetenschappers zijn gezamenlijk met de experts van Bioracer een hele nieuwe techniek aan het toepassen op de racekleding, waardoor we de meest aerodynamische kledingstukken per onderdeel en per individu kunnen leveren aan de sporters.”

Algemeen Directeur Thorwald Veneberg

“Al jaren is er een uitstekende samenwerking met de KNWU. Samen met de sporters, de bond en onze R&D afdeling zijn wij continu bezig om onze kleding verder te ontwikkelen. Ik kijk met bijzonder veel interesse uit naar de verrichtingen van de Nederlandse selectie op de Olympische Spelen in Tokyo.”

Raymond Vanstraelen, Founder en CEO Bioracer
Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.