WK-selectie BMX bekend

Papendal, 15 juli - Bondscoaches Raymon van der Biezen en Rob van den Wildenberg hebben de selectie voor de wereldkampioenschappen BMX bekendgemaakt. Deze vinden plaats van 23 tot en met 27 juli in het Belgische Heusden-Zolder.

“We reizen met veel vertrouwen af naar het WK in Heusden-Zolder. Afgelopen weekend heeft de selectie aangetoond uitstekend in vorm te zijn met twee Europese titels voor Laura Smulders en Niek Kimmann, zilver voor Judy Baauw en een volledig oranje podium bij de elite-mannen. Kortom, het gevoel is goed, dus we gaan ervoor."

Bondscoach Raymon van der Biezen

Elite-mannen:

Niek Kimmann

Joris Harmsen

Dave van der Burg

Jay Schippers

Twan van Gendt

Elite-vrouwen:

Laura Smulders

Judy Baauw

Merle van Benthem

Merel Smulders

Ruby Huisman

Junior-mannen:

Bart van Bemmelen

Junior-vrouwen:

Indy Scheepers

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.