Nationale selectie voor eerste wereldbekers veldrijden bekend

Bondscoach Gerben de Knegt heeft de selectie bekendgemaakt voor de eerste twee wereldbekers veldrijden van dit seizoen. Deze worden verreden op 14 september in Iowa City en 22 september in Waterloo in de Verenigde Staten.

"De gehele top is aanwezig in de Verenigde Staten, met uitzondering van, Van der Poel en Van Aert, om de welbekende redenen. Ik ben benieuwd hoe de krachtsverhoudingen liggen in deze eerste wereldbeker wedstrijden van het seizoen net na de zomer."

Bondscoach Gerben de Knegt

Elite-mannen:

Lars van der Haar

Corné van Kessel

Joris Nieuwenhuis

Sieben Wouters

Stan Godrie

Maik van der Heijden

Elite-vrouwen:

Inge van der Heijden

Maud Kaptheijns

Sophie de Boer

Manon Bakker

Monique van de Ree

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.