Thomas Dekker en Thijs Al analyseren NK Veldrijden

Papendal, 9 januari - Thomas Dekker, huisanalist van In Het Wiel, schijnt komende zondag in Rucphen zijn licht over het NK Veldrijden voor elite-mannen en vrouwen. Eerder al werd bekend dat het NK Veldrijden live zal worden uitgezonden op AD.nl

Voorbeschouwing

De uitzending op AD.nl en de aangesloten websites begint om 13.30 uur met een voorbeschouwing. Na de wedstrijden zijn er direct interviews met de winnaars. De liveregistratie duurt tot circa 16.30 uur en is naast AD.nl ook te volgen via:

Brabants Dagblad

BN DeStem

Tubantia

PZC Eindhovens

Dagblad de Stentor

De Gelderlander

Naast Thomas Dekker geeft ook Thijs Zonneveld acte de présence. De presentatie is handen van Hidde van Warmerdam. Het commentaar bij zowel de mannen- als vrouwenwedstrijden wordt gegeven door de oud-profs Marc de Maar en voormalig crosser Thijs Al. De wedstrijd bij de mannen begint zondag om 13.45 uur. De vrouwen vertrekken aansluitend om 15.15 uur.

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.