KNWU-selectie voor EK Veldrijden Rosmalen

PAPENDAL, 30 oktober 2020 - De KNWU heeft de selectie bekend gemaakt voor het Europees Kampioenschap veldrijden in Rosmalen. Bondscoach Gerben de Knegt heeft in totaal 26 renners en rensters aangewezen voor de continentale titelstrijd, die op 7 en 8 november op het terrein van Autotron Rosmalen wordt verreden.

 "Ik denk dat we bij de elite-vrouwen, de beloften-vrouwen en de beloften-mannen voor de titel mee kunnen doen. Al is er bij de laatste categorie minder tegenstand dan normaal door de afzegging van de Belgen. Bij de elite-mannen hoop ik op een podiumplaats. Het is een winter met - vooral voor de jongere categorieën - weinig wedstrijden. Ik heb daarom behalve de resultaten van dit jaar ook de klasseringen van de vorige winter mee gewogen."

Bondscoach Gerben de Knegt

Selectie Elite Mannen

Lars van der Haar

Corne van Kessel

David van der Poel

Maik van der Heijden

Stan Godrie

Selectie Elite Vrouwen

Ceylin del Carmen Alvarado

Lucinda Brand

Annemarie Worst

Denise Betsema

Yara Kastelijn

Sophie de Boer

Selectie U23 Mannen

Ryan Kamp

Pim Ronhaar

Tim van Dijke

Mees Hendrikx

Kyle Agterberg

Luke Verburg

Hugo Kars

Bart Artz

Selectie U23 Vrouwen

Inge van der Heijden

Aniek van Alphen

Manon Bakker

Shirin van Anrooij

Puck Pieterse

Fem van Empel

Susanne Meistrok

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.