Plieger NK Veldrijden Zaltbommel niet op 10 januari

PAPENDAL/ZALTBOMMEL – Het Plieger Nederlands Kampioenschap Veldrijden 2021 kan, in verband met de huidige lock down en de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus, helaas niet plaatsvinden op de hiervoor geplande datum van zondag 10 januari.

In samenwerking met de KNWU en de Gemeente Zaltbommel wordt de komende periode door de organisatie gekeken naar een mogelijke nieuwe datum voor het Plieger NK Veldrijden 2021, dat dan plaats zou moeten vinden na 19 januari omdat dan de lock down eindigt. Zodra hierover meer nieuws te melden is, wordt dit door de KNWU en de organisatie nader gecommuniceerd.

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.