Euroees kamioenen aan start in WB Tabor

PAPENDAL, 8 november 2021 - Na het voor Nederland zo succesvol verlopen Europees Kampioenschap op de VAM-berg staat zondag de volgende belangrijke afspraak alweer op het programma: de wereldbekerveldrit in Tabor. Bondscoach Gerben de Knegt vaardigt een ruime afvaardiging af. Daarbij ook de kersverse Europees kampioenen van Nederlandse bodem Lars van der Haar, Lucinda Brand, Shirin van Anrooij en Ryan Kamp.

Voor Van der Haar en Kamp een mooie kans om hun kampioenstrui te tonen. Er staan in deze Tsjechische cross vijf wedstrijden op het programma, races voor junioren, junior vrouwen, beloften mannen, elite mannen en elite vrouwen.

Selectie Elite Mannen

Lars van der Haar

Corne van Kessel

Joris Nieuwenhuis

David van der Poel

Selectie Elite Vrouwen

Denise Betsema

Lucinda Brand

Annemarie Worst

Yara Kastelijn

Puck Pieterse

Fem van Empel

Shirin van Anrooij

Aniek van Alphen

Inge van der Heijden

Ceylin del Carmen Alvarado

Manon Bakker

Selectie U23 Mannen

Ryan Kamp

Pim Ronhaar

Mees Hendrikx

Tibor del Grosso

Bailey Groenendaal

Danny van Lierop

Joost Brinkman

Selectie junior mannen

David Haverdings

Guus van den Eijnden

Mika Vijfvinkel

Menno Huising

Jelte Jochems

Jari Prins

Selectie jun vrouwen

Leonie Bentveld

Mirre Knaven

Lauren Molengraaf

Nienke Vinke

 

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.