KNWU-selectie voor wereldbekerveldrit Overijse

PAPENDAL, 25 oktober 2021 - Een week na de eerste Europese manche van de wereldbeker in Zonhoven krijgt de reeks een vervolg in het Belgische Overijse. Hier wordt op zondag 31 oktober gestreden om de winst bij de elite-mannen en elite-vrouwen.

Bondscoach Gerben de Knegt nam opnieuw de gelegenheid te baat om - een week voor het EK op de Col du VAM - enkele beloften de kans te geven in deze wedstrijd. Hij selecteerde de volgende coureurs:

Selectie Elite Mannen:

1. Lars van der Haar

2. Pim Ronhaar

3. Ryan Kamp

4. Corne van Kessel

5. David van der Poel

6. Joris Nieuwenhuis

7. Stan Godrie

8. Mees Hendrikx

9. Luke Verburg

10. Danny van Lierop

Selectie Elite Vrouwen:

1.   Lucinda Brand

2.   Denise Betsema

3.  Annemarie Worst

4.   Yara Kastelijn

5.   Fem van Empel

6.   Puck Pieterse

7. Aniek van Alphen

8.   Shirin van Anrooij

9. Inge van der Heijden

10. Manon Bakker

11. Ceylin del Carmen Alvarado

12. Maud Kaptheijns

13. Leonie Bentveld

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 12 40 80 15 of per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.