Rob Meeuwessen aangesteld als talentcoach offroad

De KNWU heeft de technische staf uitgebreid met Rob Meeuwessen, die aan de slag gaat als coach voor de junioren en talentcoach offroad in de disciplines MTB en Cyclo-Cross. Meeuwessen is al langer actief voor de KNWU maar treedt nu ook officieel toe tot het sportieve kader van de genoemde categorieën.  

Technisch directeur Wilbert Broekhuizen is blij met meer continuïteit voor de succesvolle offroaddisciplines. ‘’Ik ben trots dat we onze offroad technische staff hebben kunnen uitbreiden met de aanstelling van Rob. Hij kent de offroadwereld als geen ander en kan een goede ondersteuning bieden aan onze selecties op het gebied van parcoursen, techniek, materiaal en coaching. Hij zal in eerste instantie ook een start maken met de coaching van de junioren en zal onder de vleugels van Gerben de Knegt doorgroeien als talentcoach offroad, waar hij zijn kennis in de brede zin ook blijft inzetten.’’

Download PDF
Download PDF
Over KNWU

De afdeling Communicatie voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De afdeling Communicatie is bereikbaar per e-mail via pers@knwu.nl.

KNWU
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is opgericht op 26 januari 1928. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top- en wedstrijdsport. Wij zijn er voor alle fietsers die beter willen (leren) fietsen. Onder auspiciën van de KNWU worden er jaarlijks honderden wielerwedstrijden en diverse evenementen voor prestatieve fietsers georganiseerd.